McDonald’s Diemen doet mee aan McHappy Day

McDonald’s op de Sniep in Diemen doet op woensdag 21 november mee aan McHappy Day. Op die dag bedanken de McDonald’s in Nederland hun gasten voor hun bijdrage aan het Ronald McDonald Kinderfonds via de aankoop van een Happy Meal. Op McHappy Day gaat er van iedere bestelling een donatie naar het Ronald McDonald Kinderfonds. Ook is er een unieke Happy Meal Box, ontworpen door kinderen van wie het gezin zelf gebruik heeft gemaakt van een van de Ronald McDonald Huizen. Bovendien worden er in veel McDonald’s restaurants speciale activiteiten georganiseerd. Het Ronald McDonald Kinderfonds en McDonald’s zetten zich al ruim dertig jaar in om gezinnen tijdens de lastige periode wanneer een kind in het ziekenhuis ligt, samen te laten zijn. Erwin Dito, Director Marketing & Supply Chain: ”De betrokkenheid van onze gasten bij het Ronald McDonald Kinderfonds is hartverwarmend. Ik wil graag onze gasten bedanken voor hun bijdrage aan het goede werk van het Kinderfonds.”