Diemen staat hoog op de agenda bij Sinterklaas

Diemen neemt zonder twijfel een belangrijke plaats in in de agenda van Sinterklaas. In deze laatste week voor 5 december is de Sint weer enkele malen in Diemen present. Woensdag (28 november) komt de Goedheiligman naar de weekmarkt op het Diemerplein. Hij is daar aanwezig van één uur tot half drie en neemt naar verwachting ook cadeautjes mee voor de kleintjes. Bovendien hebben enkele marktkramen een speciale aanbieding: Holland Kaascentrum, Dirt Cheap Clothing, Bakkerij ’t Stoepje en de telecom- en computer accessoires kraam. Op zaterdag 1 december komt de Sint voor de tweede keer naar winkelcentrum Diemerplein. Hij is daar van één tot drie uur vergezeld van de pietenband, ballonnenpiet en schminkpiet. Om half twee wordt de uitslag van de kleurwedstrijd bekend gemaakt. De volgende dag, zondag 2 december, is de normale koopzondag in Diemerplein.