Diemer uitzendbedrijven wisselen directeur uit

De in Diemen gevestigde uitzendorganisatie ManpowerGroup Nederland heeft een nieuwe directeur weggehaald bij de concurrent Randstad. Zowel Manpower als Randstad hebben hun hoofdvestiging op het kantorengebied Bergwijkpark-Zuid in Diemen-Zuid. Jeroen Zwinkels (50) wordt per 1 januari directeur van ManpowerGroup Nederland. Hij was de afgelopen jaren verantwoordelijk voor de internationale klantstrategie en de commerciële doelstellingen bij Randstad waar hij al sinds 1994 in dienst is. Zwinkels volgt bij Manpower Frits Scholte op, die op interimbasis eindverantwoordelijke was bij de Nederlandse tak van die uitzender. Die rol gaat hij nu vervullen bij Manpower Duitsland. ManpowerGroup is een internationale organisatie op het gebied van vernieuwende arbeidsmarktoplossingen. De Britse onderneming is actief in meer dan tachtig landen in de hele wereld.