jeugdvermaak Diemen

Druk programma Diemer December Dagen

Deze maand worden op initiatief van Daarom Diemen weer de Diemer December Dagen gehouden. Op donderdagavond 13 december om zeven uur worden de lichtjes in de grote kerstboom voor het gemeentehuis ontstoken door burgemeester Erik Boog en kinderburgemeester Nilaya Holwijn. Daarbij worden kerstliedjes gezongen terwijl Scouting Diemen zorgt voor warme chocolademelk en gl├╝hwein en oliebollenkraam Verwijk iedere bezoeker een gratis oliebol aanbiedt. Op vrijdag 14 december vindt vanaf vier uur op het Diemerplein de derde Santa Run plaats voor de schooljeugd van Diemen. Op de zaterdag voor Kerst zijn ook op het plein de bekende winterspelen voor de jeugd. Dit jaar zijn er ook nieuwe activiteiten die op dit moment nog worden ingevuld. Op dezelfde 22e december organiseert de Sint Petrusbandenkerk ook de traditionele Kerstommegang voor alle kinderen van Diemen. Die wandeling start om 17.00 uur vanaf het gemeentehuis onder muzikale begeleiding van de Neuteblazers.