Gaslose villa’s aan rand Plantage de Sniep Diemen

Aan de rand van de nieuwbouwwijk Plantage de Sniep komen vijftien luxe woningen met een prijskaartje vanaf 550.000 euro. De huizen worden niet op het gasnet aangesloten en voldoen aan de hoogste normen voor energiezuinigheid. De bouw van het project Villa Lotta, de laatste nieuwe eensgezinswoningen in dit deel van Diemen, zal naar verwachting eind volgend jaar kunnen beginnen. Inschrijving is pas vanaf dit voorjaar mogelijk. Villa Lotta omvat vier rijwoningen, twee hoekhuizen, vier twee-onder-één-kappers en vijf vrijstaande huizen. ‘’Villa Lotta is een bijzonder stukje Plantage. Het lijkt bijna een soort eilandje, omgeven door water en bruggetjes. Alle tuinen grenzen aan een besloten binnenterrein met een groene, speelse uitstraling, wat zorgt voor een beschermde woonomgeving waar kinderen naar hartenlust kunnen banjeren. Hier wordt ook geparkeerd,’’ aldus de website van het project.