Jumbo Diemen

Veel inzamelingen en acties voor Voedselbank Diemen

Bij Albert Heijn in winkelcentrum Diemerplein, bij Jumbo in Diemen-Zuid en bij het winkelcentrum Gruttoplein worden deze zaterdag inzamelingen gehouden voor de Voedselbank Diemen. In de twee volle weken voor de Kerst houden basisschool De Octopus en brede school Noorderbreedte ook inzamelingsacties samen met ouders en kinderen. Op Hogeschool InHolland gebeurt hetzelfde door docenten en studenten. Daarnaast zijn er in december ook Vul mij-doosjes. Die staan structureel bij mensen thuis om te vullen met houdbare producten maar dat kan in december ook meer incidenteel. Bijdragen kunnen gebracht worden naar de Voedselbank op Landlust 1, naast het Recycleplein van de gemeente, het liefst op vrijdag vanwege de langere openingstijden.