Dagopvang Diemen

Diemer kerstmarkten in ’t Kruidvat en RK kerk

In het Huis van de Buurt ‘t Kruidvat in Diemen-Zuid en de RK St. Petrusbandenkerk wordt zaterdag een kerstmarkt gehouden. De kerstmarkt in ’t Kruidvat, die wordt georganiseerd samen met Creatief Diemen, biedt onder meer cadeaus, inpak ideeën, sieraden, kerstdecoraties, kinderkleding en enkele workshops. Ook zijn er consumpties verkrijgbaar. Deze kerstmarkt is open van 11 tot 16 uur. De traditionele kerstmarkt in de St. Petrusbandenkerk aan de Hartveldseweg is open van 10 tot 15 uur. Hier is van alles te vinden ”om de kerst onvergetelijk te maken, kerststukjes, handgemaakte kerststallen, kaarsen, kortom heel veel van “bal tot stal’’.  Ook zijn er dit jaar weer de befaamde oliebollen van Anja en Eric verkrijgbaar. De opbrengst is bestemd voor het St.Petrus’Banden restauratiefonds.