Middelbare school Diemen heeft eigen website

De Open Schoolgemeenschap Diemen, de eerste middelbare school in Diemen die volgend schooljaar moet gaan draaien, heeft een eigen website geopend. OSDiemen wordt ‘een brede schoolgemeenschap voor alle leerlingen uit Diemen en Duivendrecht onder het bestuur van de stichting Open Schoolgemeenschap Bijlmer (OSB)’. De school staat open voor leerlingen van alle niveaus: vmbo-basis, -kader, -theoretisch, havo en vwo – maar geen lwoo,’ OSDiemen houdt op 19 januari van 11.00 tot 13.00 een open dag in de foyer van De Omval. Vanaf die dag tot 15 februari kunnen leerlingen worden ingeschreven. Uit informatie van de gemeente is eerder gebleken dat de middelbare school er alleen komt als voldoende leerlingen uit Diemen belangstelling hebben. Als de plannen doorgaan, dan wordt de school vanaf september volgend jaar eerst gehuisvest in enkele lokalen van Het Atelier in Diemen-Zuid.