Vier woninginbraken

Auto knalt tegen gevel zonnestudio in Diemen

In de vroege uren van Nieuwsjaarsochtend is een auto tegen de gevel van The Sunflower op de hoek van de Ouddiemerlaan en de Muiderstraatweg in Diemen geknald. De politie trof een in elkaar gereden voordeur en ook een verdere ravage aan maar op dat moment was de auto al verdwenen, aldus de politie van Diemen/Ouder-Amstel op Facebook. Eerder al had vermoedelijk dezelfde bestuurder gevaarlijk rijgedrag vertoond in Diemen-Zuid. De auto is korte tijd later terug gevonden in de wijk en in beslag genomen maar van de bestuurder ontbrak toen elk spoor. De politie doet verder onderzoek naar de inzittenden en vraagt getuigen zich te melden. Het korps van Diemen/Ouder-Amstel heeft verder geen andere grote incidenten gemeld rond de jaarwisseling.