Veiligheid Diemerplein

Winkelcentrum Diemen krijgt er weer nieuwe zaken bij

Winkelcentrum Diemerplein krijgt er de komende weken weer enkele zaken bij. In de eerste plaats gaat de vlaaienwinkel Limburgia weer open. De verkoper van vlaaien, ijs en koffie bij de ingang aan de Ouddiemerlaan is enige tijd geleden wegens problemen gesloten. Nu wordt echter hard gewerkt om de zaak half januari te heropenen. Daarnaast komt er ook een nieuwe vestiging in de voormalige dierenwinkel aan de Ouddiemerlaan. Hier gaat het om een zaak in de schoonheids- en verzorgingsbranche. Aan de horecakant langs het Diemerplein komt ook nog een nieuwe zaak in het pand waar lunchroom Amelia heeft gezeten. Zoals eerder gemeld opent eind februari in de ‘gang’ tussen de Hema en Action de modeketen terStal een winkel in Diemen. In korte tijd wordt het winkelcentrum van Diemen daarmee met vier nieuwe vestigingen uitgebreid.