Stormloop op open dag middelbare school Diemen

Op de Open Dag die de nieuwe middelbare school OSDiemen zaterdagochtend organiseerde in Theater De Omval zijn vele tientallen ouders en hun kinderen af gekomen. Al op het openingstijdstip van 11 uur liep de aula van het Diemer theater vol en die stroom bezoekers hield ook in de twee uur daarna voortdurend aan. Directie, leiding en medewerkers van de Open Schoolgemeenschap Bijlmer, die OS Diemen als dependance wil oprichten, waren overal aanwezig om uitleg te geven en ouders te begeleiden bij de inschrijving van leerlingen. Die inschrijving werd met deze Open Dag opengesteld. De komende drie donderdagen zijn er eveneens in De Omval van 16.00 tot 18.00 uur nog eens informatiebijeenkomsten over OS Diemen.  Inschrijving is nog mogelijk tot 15 februari. OSDiemen moet in het komende schooljaar 2019/2020 starten in enkele lokalen van Het Atelier in Diemen-Zuid. Over enkele jaren moet een permanent schoolgebouw op het veld naast de Duran-sporthal in gebruik worden genomen.