Eerste winkel in Holland Park Diemen een bloemenzaak

In Blok 3 in Holland Park opent op 1 maart bloemenzaak Bon Fleur als eerste winkel in de nieuwbouwwijk haar deuren. Bon Fleur is nu nog gevestigd in winkelcentrum Gruttoplein in Diemen-Noord. De andere winkelpanden aan de Piet Mondriaansingel in Holland Park staan tot nu toe nog te huur. Eerdere berichten over de komst van een supermarkt zijn nog niet bevestigd. Holland Park krijgt in een later stadium ook een bescheiden winkel- en centrumgebied in de buurt van de omgelegde Bergwijkdreef. De bouw van enkele hoge woontorens daar is echter pas enkele weken geleden op gang gekomen. Veel bewoners van Holland Park maken voorlopig gebruik van de supermarkt van Albert Heijn en van de horecavoorzieningen in de naastgelegen campus. Daar komt in de nieuwbouw eveneens een commerciële ruimte bij waarvan de invulling tot nu toe nog niet is geregeld.