Weer twee nieuwe zaken in Arent Krijtsstraat Diemen

Met de opening van twee nieuwe zaken gaat de opleving van de Arent Krijtsstraat in Diemen onverminderd door. Op 1 maart gaat een nieuwe winkel in tweedehandskleding en andere spullen onder de naam Vondst open op de hoek van het blok waar vorig jaar al ijssalon en koffiezaak Donatella haar nieuwe vestiging opende. Naast Vondst komt de nieuwe vestiging van Hony Beauty, het cosmedisch huidinstituut dat nu gevestigd is in de voormalige sauna in sportcentrum Duran in Diemen-Zuid. Hony Beauty viert de officiƫle opening op 2 maart. Tegenover deze beide zaken zit sinds enkele weken het grote nieuwe tandartsencentrum van Dental Care Diemen. Deze praktijk is gevestigd in de ruimten van de vroegere supermarkt in de Arent Krijtsstraat. Afgelopen zomer is er bovendien al de bloemen- en geschenkenwinkel Marie-Marie bijgekomen. Een andere nieuwkomer in de straat is een elektronisch bord waarop automobilisten kunnen zien hoe hard ze rijden.