Veiligheid Diemerplein

Diemen beleeft in één week een ware winkelhausse

Diemen beleeft in één week een ware hausse aan nieuwe winkels en andere zaken. In de eerste plaats opent modeketen TerStal morgen, woensdag 27 februari, haar nieuwe filiaal in winkelcentrum Diemerplein. Daar is inmiddels ook een nieuwe telefoon-reparatie en servicezaak gekomen in de gang tegenover Deen. Binnenkort komt er in Diemerplein ook nog een nieuwe vestiging in de voormalige dierenwinkel aan de Ouddiemerlaan. In Holland Park opent vrijdag 1 maart de eerste winkel, bloemenzaak Bon Fleur die tot nu toe zat in winkelcentrum Gruttoplein in Diemen-Noord. In dat centrum hoopt supermarkt Jumbo te zijner tijd ook de naastgelegen lege ruimte in gebruik te nemen. In de Arent Krijtsstraat openen dit weekend de winkel in tweedehands kleding en andere spullen Vondst en beautysalon Hony Beauty die voorheen gevestigd was in Diemen-Zuid. Naast deze twee nieuwkomers gaat ook ijssalon en lunchroom Donatella op 1 maart weer open na de winterstop.