Gemeentehuis

Diemen houdt inloopavond over plannen Holland Park

De gemeente Diemen organiseert donderdag 28 februari een inloopavond over het voorontwerp bestemmingsplan voor Holland Park Zuid, het deel van de nieuwbouwwijk langs de Daalwijkdreef. Tussen 18.30 en 20.00 uur zijn deskundigen van de gemeente aanwezig om een toelichting te geven op de plannen. De bijeenkomst werd maandagavond op diemen.nl bekend gemaakt. Dit weekend maakte diemerkrant.nl bekend dat er in dit gebied 1.500 woningen komen waaronder vier woontorens van 13 verdiepingen ofwel 52 meter hoogte. Een aantal bewoners van net-opgeleverde woningen in de bestaande wijk van Holland Park hebben inmiddels bezwaren laten horen tegen die plannen. Het voorontwerp staat op de agenda voor een informatieve vergadering van de raad van Diemen op 14 maart. Daar kunnen omwonenden en anderen ook bezwaren indienen en toelichten of anderszins hun mening geven.