Huizen tot bijna een miljoen bij nieuw project Diemen

In Plantage de Sniep start binnenkort de bouw van 15 deels vrijstaande woningen waarvan de prijzen oplopen tot 960.000 euro. De verkoop van dit project Villa Lotta begint deze donderdag 7 maart van 17.00 tot 19.00 uur in basisschool De Kersenboom in Plantage de Sniep. Het project omvat vijf vrijstaande woningen die tussen de 870.000 en 960.000 euro gaan kosten. Daarnaast zijn er vier twee-onder-één kap huizen van 730.000 tot 780.000 euro en nog zes rijtjeshuizen van 570.000 tot 710.000 euro. De woningen worden niet op het gasnet aangesloten en ook verder duurzaam uitgevoerd. Villa Lotta is een project van Aalberts Bouw en DID Vastgoedontwikkeling. ‘’Villa Lotta is een bijzonder stukje Plantage de Sniep. Het lijkt bijna een soort eilandje, omgeven door water en bruggetjes. Alle tuinen grenzen aan een besloten binnenterrein waar ook geparkeerd wordt. Het binnenterrein heeft een groene, speelse uitstraling, wat zorgt voor een beschermde woonomgeving waar kinderen, als overdag de meeste auto’s weg zijn, naar hartenlust kunnen banjeren,’’ aldus de website.