Laatste werken voor rotonde Prins Bernhardlaan Diemen

De nieuwe rotonde op de kruising van de Prins Bernhardlaan en de Muiderstraatweg in Diemen-Centrum is bijna klaar. In het laatste weekend van maart worden de laatste lagen asfalt aangebracht. Dat betekent dat het parkeerterrein van Sporthal Diemen zondag 31 maart niet bereikbaar is. Verder wordt van vrijdagavond 29 maart 22.00 uur tot in de avond van zaterdag 30 maart het verkeer richting Plantage de Sniep omgeleid via een tijdelijke rijbaan. Zondag de 31e worden de andere zijde van de rotonde alsmede de Prins Bernhardlaan tot de Burg. de Kievietstraat geasfalteerd. De noordelijke rijbaan van de Muiderstraatweg is dan afgesloten voor het verkeer waarbij verkeer richting Diemen Centrum wordt omgeleid via de Provincialeweg. Op maandagochtend 1 april zouden al deze werkzaamheden afgerond moeten zijn en is de rotonde klaar.