Oba naar Omval

OBA Diemen viert met swingende party eeuwfeest

In de bibliotheek van Diemen wordt zaterdag 30 maart een swingend feest georganiseerd om te vieren dat de OBA honderd jaar bestaat. Op het programma staan het Jazzorkest MDM en speciale gast Clover Jean. Ook kunnen bezoekers meedoen aan het Rad van Fortuin of aan de Grote OBA 100 quiz waarbij de prijzen worden uitgereikt door Diemo de Eend, de mascotte van Daarom Diemen. Jongere bezoekers kunnen meedoen aan een speurtocht, zich laten schminken of knutselen. Zij kunnen bovendien ook luisteren naar een prachtig verhaal dat zal worden voorgelezen door burgemeester Erik Boog. Uiteraard zijn er op dit eeuwfeest ook drankjes en taart. Het feest wordt gehouden van 14.00 tot 17.00 uur. De OBA Diemen is gevestigd aan het Wilhelminaplantsoen bij winkelcentrum Diemerplein.