Gemeentehuis Diemen

Diemen organiseert reeks gesprekken over klimaat

De gemeente Diemen gaat een serie gesprekken houden over het klimaat en klimaatverandering. Die zijn met name bedoeld voor mensen die hun klimaatimpact willen verminderen. De reeks bestaat uit zes (groeps) workshops waar de deelnemers onderzoeken wat ze kunnen en willen doen om klimaatverandering tegen te gaan. Die workshops beginnen op donderdag 4 april op een niet nader genoemde locatie en worden, zo blijkt, praktisch gesproken georganiseerd door de Stichting Klimaatgesprekken. Deelname aan de bijeenkomsten kost 45 euro per persoon, inclusief twee boeken en versnaperingen. ‘’Een deel gaat naar de organiserende stichting,’’ meldt de gemeente daarbij. Voor de eerste honderd deelnemers uit Diemen zelf is deelname gratis door een bijdrage van de gemeente. Informatie en opgeven via klimaatgesprekken.nl