Survivor BSO

Honkbalclub opent nieuw seizoen op Sportpark Diemen

De Diemer honk- en softbalclub TIW Survivors opent het nieuwe seizoen zondag 14 april weer op haar terrein op Sportpark Diemen bij Plantage de Sniep. Seizoen 2019 wordt dan feestelijk ingeluid met diverse activiteiten voor jong en oud. Vanaf 12.30 uur is er voor de jongste bezoekers vanaf 4 jaar Beeball, blikgooien en ballonnen slaan. De wat oudere kinderen (en volwassenen) kunnen het opnemen tegen de machine in de vernieuwde slagtunnel die zondag ook feestelijk wordt geopend. Deze is in staat om ballen tot wel 150 kilometer per uur te werpen. Om 14.30 uur start de eerste thuiswedstrijd van Honkbal Heren 1 van TIW Survivors tegen Onze Gezellen uit Haarlem. TIW Survivors moest van de gemeente Diemen oorspronkelijk verhuizen naar Sportpark Middenmeer in Amsterdam-Oost. Daarmee zou op Sportpark Diemen ruimte vrijkomen voor de nieuwe hockeyvereniging en voor een extra veld voor SV Diemen. De plannen zijn echter begin dit jaar voorlopig ingetrokken nadat de gemeente Amsterdam had laten weten dat de komst van TIW Survivors naar Sportpark Middenmeer en het daar samen gebruiken van de velden van OVVO toch nog op problemen stuit.