holland park school

Laatste woonblokken Holland Park Diemen verkocht

Snippe Projecten BV, de grondlegger van Holland Park in Diemen, heeft de laatste woonblokken verkocht aan Amvest Development. Het betreft de ontwikkeling van twee woontorens en een woonblok met 290 vrije sector huurappartementen, 281 parkeerplaatsen en 1.000 m2 commerciële ruimte. De bouw moet binnenkort beginnen nadat enkele kantoren, waaronder Diemer Circle, gesloopt zijn. Eerder kocht Amvest Investment Management in Holland Park al 358 naastgelegen appartementen, 217 overdekte parkeerplaatsen, een fietsenstalling en een galerieruimte van Snippe Projecten. Deze appartementen worden in het tweede kwartaal van 2019 opgeleverd. Snippe Projecten is tevreden met de overeenkomst: ‘’Amvest is een partij die alleen kwalitatief zeer hoogwaardig ontwikkelt en aankoopt. Dat sluit goed aan bij onze visie en ambities met Holland Park,’’ zegt André Snippe, initiatiefnemer van Holland Park. ‘’Dit is voor ons een mooie afsluiting van een heel bijzonder project. Met Holland Park laten we zien hoe marktpartijen een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het woningtekort met veel oog voor details en kwaliteit’’