Verkeerssituatie werk Diemerbrug verrast automobilist

Bij de ingrijpende werkzaamheden aan de Diemerbrug, die deze weken is afgesloten voor alle verkeer, blijkt de Burg.Bickerstraat niet alleen afgesloten voor rechtdoor gaand verkeer maar ook voor verkeer dat linksaf de Muiderstraatweg op wil. Terwijl die Muiderstraatweg wel voor verkeer richting Plantage de Sniep berijdbaar is, is het met een afscheiding onmogelijk gemaakt om vanuit de Bickerstraat die kant op te gaan. Dat verrast automobilisten die vanaf de Plantage de Sniep adressen in dit deel van Diemen moeten bereiken. Zij moeten vanaf de nieuwe rotonde omrijden door Diemen maar kunnen via de Burg. Bickerstraat de Muiderstraatweg vervolgens alleen bereiken door op de smalle Hartveldseweg te keren. De enige andere mogelijkheid is door te rijden tot de Arent Krijtstraat waar het kruising met de Venserbrug echter extra druk is door de afsluiting van de andere brug.