diemerpolderweg

KPN informeert over glasvezel in Diemen-Noord

KPN NetwerkNL opent vrijdag 10 mei of feestelijke wijze een informatiepunt over de aanleg van glasvezel in Diemen-Noord. Met de werkzaamheden daarvoor wordt een dag eerder officieel begonnen. Het informatiepunt wordt gevestigd in winkelcentrum Gruttoplein en is de komende tijd elke vrijdag open van 12.00 tot 19.00 uur. Op zaterdag 18 mei houdt KPN NetwerkNL, een onafhankelijk onderdeel van KPN, van 10.00 tot 16.00 uur een Glasvezeldag in wijkcentrum Noorderlicht aan het Gruttoplein. Het bedrijf heeft inmiddels de bewoners van Diemen-Noord een brief gestuurd met onder meer informatie over aanmelden voor gratis aanleg van glasvezel in hun woning. Daarbij zit ook een brochure met verdere informatie over technische aspecten, prijzen en dergelijke. KPN NetwerkNL legt het glasvezelnetwerk straat voor straat aan en sluit de woningen kosteloos aan. Na Diemen Noord volgen Diemen Centrum en Diemen Zuid. Inwoners van deze wijken worden door KPN NetwerkNL geïnformeerd.