Diemen Rochdale

Is meer sociale huurhuizen bouwen in Diemen goed idee?

Meer sociale huurwoningen bouwen in Diemen. Is dit een goed idee of niet? Die vraag stelt de gemeente Diemen op Facebook. In het volgende maand uit te brengen nummer van het gemeentelijke huis-aan-huis blad Diemen Info wordt aandacht besteed aan actuele onderwerpen. Eén van die onderwerpen is het al dan niet bouwen van meer sociale huurhuizen. ‘’We komen graag in contact met inwoners die over dit onderwerp willen meepraten. Bijvoorbeeld omdat je al lange tijd zoekt naar een sociale huurwoning of vindt dat de toewijzing anders moet.’’ Meer informatie of opgeven kan via communicatie@duoplus.nl onder vermelding van Bouw sociale huurwoningen. De gemeente geeft daarvoor echter maar kort de tijd want opgeven kan slechts tot woensdag 8 mei.