studentencomplex diemen

Studenten Diemen-Zuid zitten weer dagen in de kou

Een flink aantal bewoners van het studentencomplex van woningcorporatie De Key in Diemen-Zuid zit opnieuw al dagen in de kou en zonder warm water. Veel gedupeerden proberen één van de elektrisch kacheltjes te vinden die De Key bij eerdere soortgelijke problemen in het complex containerwoningen bij de Bergwijkdreef ter beschikking heeft gesteld. De warm-water voorziening is weggevallen door een breuk in een ondergrondse leiding. ‘’Om bij de leiding in de kruipruimte te komen moest de aannemer door de vloer in een woning. Vervolgens moest een flinke laag water weggepompt worden. De noodoplossing die vrijdag en maandag is ingezet hield helaas geen stand. De aannemer werkt op dit moment hard aan de vervanging van de leiding. De verwachting is dat de installatie dinsdagmiddag op druk gebracht wordt,’’ heeft een woordvoerder van De Key desgevraagd laten weten.