Diemen geeft info financiële veiligheid met Rabobank

De gemeente Diemen, Stichting Welzijn Diemen, de politie en het Diemer Notariaat organiseren op donderdag 6 juni een informatiebijeenkomst voor ouderen over hun financiële veiligheid. Die bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met Rabobank Amsterdam die haar bankkantoor in winkelcentrum Diemerplein op 1 december vorig jaar heeft gesloten. Na een ontvangst door burgemeester Erik Boog wordt een aantal presentaties gehouden over financiële veiligheid. De politie laat zien hoe een babbeltruc kan werken en geeft tips om dit te voorkomen. De Rabobank geeft tips over veilig pinnen, voorkomen van phishing en zal ook de voor- en nadelen bespreken van een gemachtigde voor een bankrekening. Diemer Notariaat spreekt onder meer over volmachten en levenstestamenten en gift tips over erfrecht. De bijeenkomst begint om 13.30 uur in het gemeentehuis. Belangstellenden wordt verzocht zich vooraf aan te melden via 020 – 3144886 of sharda.balesar@diemen.nl