Diemer Festijn

Inschrijving voor kramenmarkt Diemer Festijn weer open

Op zaterdag 7 september wordt zoals al jaren gebruikelijk tijdens de slotdag van het Diemer Festijn weer een kramenmarkt gehouden. Die markt is bedoeld voor verenigingen of particulieren. Op de website van Diemer Festijn is een inschrijfformulier te vinden. Die inschrijving moet wel voor 1 augustus aanstaande bij de organisatie van het evenement binnen zijn. Gegadigden kunnen maximaal twee kramen aanvragen, waarbij over de toewijzing niet gecorrespondeerd kan worden. Op de kramen is verder geen elektriciteit aanwezig. Huren van een kraam kost dertig euro. Het programma van het Diemer Festijn 2019, dat van 3 tot en met 7 september plaatsvindt in de feesttent aan de Ouddiemerlaan en de rest van het centrum van Diemen, is nog niet gepubliceerd.