Vogelweide Diemen Noord

Drietal berooft met wapen ander drietal in Diemen-Noord

Drie jonge mannen hebben donderdagavond 2 mei 2019 op de Vogelweg in Diemen-Noord drie andere mannen onder bedreiging van een vuurwapen en een mes beroofd van een telefoon en een portemonnee. Twee slachtoffers hebben aangifte gedaan. De politie zoekt getuigen en/of beeldmateriaal. De beroving vindt rond 22.15 uur plaats. Na de worsteling die ontstond tussen één van de slachtoffers en één van de daders bleef een vuurwapen achter maar dat bleek niet echt te zijn. De politie heeft dit in beslaggenomen voor een sporenonderzoek. De daders waren tussen de 16 en 18 jaar oud met een normaal postuur. Twee waren donker getint, de derde licht getint. Alle drie waren gekleed in een zwarte jas met capuchon. De politie verzoekt getuigen of mensen met beeldmateriaal dat in de omgeving is opgenomen, bijvoorbeeld met dashcams, contact op te nemen via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via het tipformulier.