Hostel Diemen

ViaWorks biedt kantoren in nieuw hostel Diemen-Zuid

In het nieuwe gebouw van Via Hostel op kantorengebied Bergwijkpark in Diemen-Zuid gaat het Britse Via ook verhuurkantoren aanbieden. Het voormalige kantoorpand aan Diemerhof 42 wordt na een grondige verbouwing volgende maand in gebruik genomen. De onderste verdiepingen komen in gebruik bij ViaWorks terwijl de overige etages net als het naastgelegen Via Hostel als hotelkamers wordt ingericht. Bij ViaWorks kunnen thuiswerkers, freelancers, start-up ondernemers maar ook al gevestigde bedrijven terecht voor een flexibele arbeidsplaats, kleiner of groter kantoor of vergaderruimte. Doel is daarbij ook door co-working en socializing onderlinge contacten te leggen en verbanden te kweken, blijkt uit de brochure. Binnen het gebouw is een groot aantal voorzieningen te vinden waaronder een centrale receptie, printers, ondersteunende staf en horeca aanwezig. Het complex beschikt op eigen terrein over 170 parkeerplaatsen.