PlantageDeSniep

Plantage de Sniep Diemen houdt grote garage-sale

In de nieuwe wijk Plantage de Sniep in Diemen wordt zondag 2 juni een grote garage-sale gehouden. Een kleine zestig bewoners van de nieuwbouwwijk doen mee aan de verkoop van tweedehands spullen, van boeken tot speelgoed en van huishoudelijke artikelen tot vintage en tuinspullen, vanuit hun garage, woning, voor- of achtertuin. De garage-sale begint om tien uur en duurt tot een uur of vier. De duidelijk aangegeven loop- en fietsroute langs de versierde woningen loopt aan beide kanten van de Muiderstraatweg en biedt daarmee ook een goed beeld van hoe de wijk Plantage de Sniep er op dit moment uitziet. De organisatoren hebben een speciale Facebook pagina opgezet waar alle informatie te vinden is: https://www.facebook.com/events/311284056229138/