Jeugd toont zangtalent bij eerste Singing Kids in Diemerplein

Een groot aantal jeugdige zangers en zangeressen uit Diemen en omgeving toonde zaterdagmiddag hun indrukwekkende talent bij de eerste aflevering van de zangwedstrijd Singing Kids in de hal van winkelcentrum Diemerplein. In totaal 36 jonge deelnemers traden voor een groot en enthousiast publiek op in de voorronden waarna een aantal van hen van de jury door kon gaan naar de finale. The Singing Kids is één van de vele evenementen die deze zomer weer in en rond het Diemer winkelcentrum worden gehouden. Volgend weekend staat in dat kader het inmiddels bekende eetfestijn Smakelijk Diemen met zondag ook het veel bezochte Duke op het Diemerplein op het programma. Op 7 juli vindt de tweede aflevering van het Wereldfestival plaats op het plein achter het winkelcentrum.