TheaterdeOmval

Muziekschool Diemen houdt open huis in Theater de Omval

De Muziekschool Diemen houdt op zaterdag 22 juni van 13.00 tot 15.30 uur een open huis in haar vaste locatie Theater de Omval. Voorzitter Ellen van den Tol: ‘’De Muziekschool Diemen is er voor iedereen, jong en oud, die interesse heeft in muziek maken. Ontdek onze lessen, probeer alle instrumenten en maak kennis met de docenten. Spreek een proefles af of schrijf je meteen in voor lessen. Je kunt je ook aanmelden voor de popband, het slagwerk -of gitaar ensemble of ons orkest want samen spelen is leuk en leerzaam. Voor de allerkleinsten hebben we kindergroepslessen zoals Muziek op Schoot of Kleuters maken Muziek. Je kunt ook muziek maken met je stem dus voor zangles, alleen of in een groepje, kun je ook bij de Muziekschool Diemen terecht.’’ Meer informatie over het aanbod is te vinden op www.muziekschooldiemen.nl