Diemen houdt energiecafé over verduurzamen woning

De gemeente Diemen organiseert op 2 juli een energiecafé over verduurzaming van woningen. Een zogenaamde profi ofwel professioneel energie-deskundige van het Regionaal Energieloket geeft inzicht in de ‘grote verbouwing waar we voor staan’, aldus de organisatoren. Daarbij gaat het om vragen als: is het slim om nu te investeren in verduurzaming van de woning, is er al hulp voor beschikbaar en hoe en waar te beginnen?  Verder wordt onder meer een stap-voor-stap methode om een woning te verduurzamen en aardgasvrij te maken toegelicht. Deelnemers worden ook bijgepraat over de plannen van de gemeente Diemen voor een duurzame energie-toekomst en de vele activiteiten die in Diemen op dit gebied al zijn ingezet. De bijeenkomst onder leiding van wethouder Jorrit Nuijens van milieu en duurzaamheid vindt plaats van 19.30 tot 22.00 uur in het gemeentehuis. Deelname is gratis.