Commissie zoekt nieuwe wethouder GroenLinks Diemen

Het bestuur van GroenLinks Diemen heeft in samenspraak met de fractie een selectiecommissie samengesteld die op zoek gaat naar een nieuwe wethouder als opvolger van de vorige week na een politie-incident in Amsterdam plotseling afgetreden Jorrit Nuijens. Deze commissie bestaat uit Nicole van Engelen (fractievoorzitter), Roel Niessen (secretaris bestuur) en Ruud Grondel (oud-wethouder GroenLinks Diemen). Het bestuur heeft deze commissie gevraagd om zo snel mogelijk – liefst nog voor aanvang van het nieuwe raadsjaar in september – een kandidaat voor te dragen. ‘’De fractie en het GroenLinks-bestuur hebben de afgelopen dagen veel steun ontvangen van leden en niet-leden. Ook richting de heer Nuijens is door veel mensen waardering uitgesproken over zijn inzet voor Diemen. Dat waarderen we zeer,’’ voegt het bestuur van GroenLinks Diemen daar aan toe.