studentencomplex diemen

De Key waarschuwt voor oplichters na diefstal werkkleding

Woningstichting De Key, dat in Diemen onder meer Beukenhorst en het studentencomplex aan de Bergwijkdreef beheert, waarschuwt voor oplichters die gebruik maken van gestolen werkvestjes. Bij een inbraak is maandagnacht werkkleding buit gemaakt waarop de logo’s staan van De Key en van aannemer Dirkzwager Groep. Deze hesjes worden door de werklieden zelf niet gebruikt, maar de mogelijkheid bestaat dat de verdachten van de inbraak deze kunnen gaan gebruiken om op een slinkse wijze woningen binnen te komen, aldus de politie Amsterdam Haarlemmermeerweg. ‘’Mocht er iemand met deze hesjes aan de deur komen en u verwacht geen werklieden, neem dan contact op met woningbouwvereniging De Key om dit te controleren. Blijkt dat deze persoon/personen geen werkzaamheden bij u hoeven uit te voeren, neem dan direct contact op met de politie middels 112,’’ aldus de politie. De Key zelf stelt dat haar medewerkers en ingeschakelde aannemers zich altijd kunnen legitimeren. ‘’Vertrouwt u het niet, neem dan contact op met de afdeling Woonservice via 020 621 43 33.”