Holland Park

Burgemeester Diemen sluit weer drugswoning Holland Park

Burgemeester Erik Boog van Diemen heeft opnieuw een woning waar drugshandel plaatsvond in de nieuwbouwwijk Holland Park tijdelijk gesloten. De politie trof begin juli in het appartement een grote partij softdrugs en een grote som geld aan. In een voor het huis aangehouden auto werden eveneens veel drugs aangetroffen. De politie maakte al eerder bekend in deze zaak enkele verdachten te hebben aangehouden. ‘’Ik wil met deze sluiting laten zien dat drugscriminaliteit in Diemen niet wordt geaccepteerd en dat woningen gebruikt moeten worden om in te wonen, niet voor criminele activiteiten,’’ aldus de burgemeester. In Holland Park zijn al eerder andere woningen eveneens tijdelijk gesloten wegens drugshandel of de aanwezigheid van een wietplantage. Het laatste geval dateerde nog van half juni.