Reclamescherm

Albert Heijn Diemen volle dag dicht voor verbouwing

Albert Heijn XL in het winkelcentrum Diemerplein is volgende week maandag 26 augustus de hele dag gesloten vanwege een kleine interne verbouwing. De supermarkt gaat dinsdag 27 augustus om 8.00 uur weer open. Onder meer wordt in het filiaal in Diemen ook een Daily Sushi ingericht, zoals bijvoorbeeld al te vinden is bij Albert Heijn in de Maxis. Die sushi wordt dan vanaf donderdag 29 augustus verkocht in de winkel. Tijdens de verbouwing zijn volgens AH zelf de dichtstbijzijnde filialen te vinden in de Helmholtzstraat en de Harriet Freezerstraat in Amsterdam. AH Diemen noemt daarbij de zaak in Muiden echter niet. Bovendien heeft AH nog een eigen zaak in OurCampus in Diemen-Zuid terwijl ook de andere Diemense supermarkten van Deen in Diemerplein en van Jumbo in Diemen-Noord en -Zuid open zijn.