Gemeentehuis

Gemeentedag Diemen staat in teken van Rembrandt

Op zaterdag 7 september, de laatste dag van het Diemer Festijn, is er in en rond het gemeentehuis weer een Gemeentedag. Het thema is deze keer ‘Diemen, van Rembrandt tot nu’ waarmee tijdens dit Rembrandtjaar aandacht wordt besteed aan de vele bezoeken die de beroemde schilder bracht aan het historische dorp Diemen. In de hal van het gemeentehuis kan iedereen op de foto in de stijl van Rembrandt. Ook worden de prijzen uitgereikt voor de Rembrandt-kleurwedstrijd waaraan kinderen van vier tot tien jaar mee kunnen doen. Kleurplaten zijn nog verkrijgbaar bij de receptie van de gemeente, de kassa van sportcentrum Duran en de bibliotheek in Diemen en moeten uiterlijk vrijdag 30 augustus worden ingeleverd. Verder worden tijdens de Gemeentedag oude filmpjes vertoond van de Historische Kring, is er informatie over de grote projecten die in Diemen aan de gang zijn of op het programma staan, is er een etsworkshop en staat de koffie met wat lekkers klaar.