Muiderstraatweg Diemen voorlopig nog groot werkterrein

Op de Muiderstraatweg in Diemen wordt nog enkele maanden lang volop gewerkt aan de vernieuwing van de zogenaamde Oost-West As. Na de vakantie is de aannemer weer begonnen met werkzaamheden aan het hoofdriool en aan de huisaansluitingen. Tegelijk legt KPNNetwerkNL ook langs deze weg het glasvezelnetwerk aan. Langs de Weespertrekvaart wordt de stalen damwand geschilderd. Het hekwerk is inmiddels weggehaald om in de fabriek geschilderd te worden, waarna het teruggeplaatst kan worden. De aanduiding van tramhalte Nic. Lublinkstraat is voorlopig echter nog niet verwijderd. Door de werkzaamheden is de kruising van de Muiderstraatweg en de Ouddiemerlaan volledig afgesloten. Ook blijft de tram/bushalte Diemerbrug voorlopig nog moeilijk bereikbaar. Naar verwachting zijn alle werkzaamheden begin november afgerond met nieuwe fietspaden, trottoirs, fietsnietjes en beplanting.