Gemeente Diemen

Gemeenteraad Diemen begint aan nieuwe vergaderseizoen

De gemeenteraad van Diemen begint op 5 september aan het nieuwe vergaderseizoen. Op de agenda voor de informatieve vergadering staat onder meer het beleid rond vergunningen, toezicht en handhaving en een startnotitie over de regionale energie strategie in het kader van het nationale klimaatakkoord. Verder praat de raad die avond ook over de investeringen en het programma voor de komende jaren van de Vervoerregio die ook in Diemen over het openbaar vervoer gaat. Die agendapunten worden toegelicht door burgemeester Boog en wethouder Scholten. Op donderdag 12 september praat de gemeenteraad over het bestemmingsplan Holland Park Zuid en het ontwerp bestemmingsplan voor een nieuwe sporthal aan de Prins Bernardlaan. Als alles volgens plan verloopt zou tijdens de daarop volgende raadsvergadering ook een nieuwe wethouder voor GroenLinks in functie moeten zijn maar daarover is tot nu toe nog niets bekend gemaakt.