biomassacentrale Diemen

Woningproject Punt de Sniep Diemen komt op hoogte

De bouw van het woningcomplex dat verrijst op Punt de Sniep, het stukje grond langs de Muiderstraatweg en de Weespertrekvaart bij de spoorbrug in het centrum van Diemen, vordert gestaag. De woonblokken langs de Muiderstraatweg zelf zijn inmiddels op hoogte, daarachter wordt nog gebouwd aan de andere delen van het project. Punt de Sniep is een project van ABC Concept met circa 200 appartementen in tien woonblokken. Ook komt er zo’n 500 vierkante meter aan horeca- en commerciële ruimte, een haventje voor pleziervaartuigen en parkeerruimte voor de bewoners. De uit- en inrit van het complex ligt bij de nieuwe rotonde aan de Prins Bernardlaan. De woningen zullen worden verhuurd door Vesteda dat het project in Diemen eind 2017 heeft aangekocht. Tot op dit moment is Vesteda echter nog niet met de verhuur begonnen en zijn ook nog geen huurprijzen bekend gemaakt.