Handhavers Diemen verwijderen weer fout-geplaatste fietsen

De Handhavers van Diemen hebben dinsdag weer een aantal fout geparkeerde fietsen en fietswrakken in het centrum verwijderd. Wie zijn fiets niet meer terug kan vinden, kan via het klantcontactcentrum van de gemeente contact opnemen met de dienstdoende BOA’s, laten de Handhavers weten. In het centrum van Diemen mogen fietsen en scooters alleen geplaatst worden in de met witte lijnen aangeduide vakken. Fietsen neerzetten voor b.v. de ingangen is niet toegestaan. Verder wijzen de Handhavers Diemen er alvast op dat volgende week in verband met het Diemer Festijn verschillende parkeer- en stopverboden van kracht zijn. Dat geldt niet alleen voor het centrum maar ook voor de Prins Bernhardlaan waar de hele week een stopverbod geldt zodat er kermiswagens geplaatst kunnen worden. De Ouddiemerlaan is zoals gebruikelijk vanwege het festijn afgesloten en verkeer, inclusief bus 44, wordt omgeleid via de Maarten Luther Kinglaan en de Tobias Asserlaan.