Daarom Duurzaam Diemen

Daarom Duurzaam Diemen houdt duurzaamheidscafé

Daarom Duurzaam Diemen, een onafhankelijke stichting van bedrijven, organisaties, burgers en gemeente om ‘Diemen een betere en mooiere plek te maken voor de generaties na ons’, houdt op 30 september weer een Duurzaamheidscafé. Tijdens dat jaarevenement worden plannen en initiatieven besproken over onder meer verminderen van afval, circulair produceren en gezond consumeren, het versterken van de biodiversiteit, aanpassen van de omgeving aan het veranderende klimaat, duurzaam wonen en slim en groen reizen. ‘’We bereiken al een aantal organisaties en actieve groepen, maar om onze doelen te bereiken moet er meer gebeuren. We willen meer Diemenaren die actief meewerken om in 2030 de doelen uit het actieplan Duurzaam Diemen te bereiken,’’ schrijft de organisatie. De bijeenkomst vindt plaats van 17.00 uur tot 22.00 uur in het Saan Museum aan de Weesperstraat in Diemen. Aanmelden kan via daaromduurzaamdiemen.nl