Politie houdt weer alcoholcontrole rond Diemer Festijn

Ook dit jaar houdt de politie zaterdagavond weer een alcoholcontrole rond het Diemer Festijn. ‘’Wij controleren deze dienst op rijden onder invloed in Diemen om en nabij het Diemer Festival. Breng jezelf, je passagiers en medeweggebruikers niet in gevaar,’’ kondigt een medewerker van het Team Verkeer van de Dienst Infra Politie Amsterdam aan op Twitter. Ook bij vorige afleveringen van het Diemer Festijn controleerde de politie regelmatig wegrijdende weggebruikers op het gebruik van alcohol. Tijdens het festijn zelf vroeg de politie bij een stand in de Brandweerkazerne ook aandacht voor de BOB-campagne tegen drinken in het verkeer. Tijdens de slotavond van het festijn treden vier bekende artiesten vanaf kwart over acht op in de feesttent.