Mantelzorgers Diemen

Schrijfdag kiest opnieuw voor Theater De Omval in Diemen

De jaarlijkse Schrijfdag van Schrijven Magazine komt voor de derde achtereenvolgende keer naar Theater De Omval.  Het evenement, dat een groot aantal bezoekers trekt uit Nederland maar ook uit Vlaanderen en door hen met gemiddeld een 8,3 wordt gewaardeerd, wordt op zondag 15 september vanaf 10.30 uur in Diemen gehouden. Op het programma staan workshops en lezingen van een aantal bekende schrijfcoaches alsmede ontmoetingen met redacteuren en literaire agenten voor mensen die schrijfambities koesteren. ”Begin je schrijfjaar goed. Net als vorig jaar krijg je een dag boordevol inspirerende schrijfworkshops en lezingen over schrijven. Ook kun je je verhaalidee pitchen bij redacteuren van uitgeverijen, en er staan schrijfdokters klaar voor eerste hulp bij schrijfproblemen. Het aantal plaatsen is beperkt,’’ aldus Schrijven Magazine dat de Schrijfdag organiseert. Verdere informatie is te vinden op schrijvenonline.org