Smakelijk eet- en drinkfestijn in winkelcentrum Diemerplein

Proef Diemerplein, het jaarlijkse eet- en drinkfestijn in winkelcentrum Diemerplein, is ook dit jaar weer een smakelijk succes gebleken. Op een groot aantal kraampjes in en door het centrum presenteerden de ‘eigen’ food- en drankwinkels van Diemerplein, inclusief de twee supermarkten Albert Heijn en Deen, speciale lekkernijen. Daar werd door een groot deel van het winkelend publiek graag gebruik van gemaakt, zeker ook omdat het in het winkelcentrum droog en warm was. Ook waren er enkele  deelnemers van elders en werden er eveneens koffie, worstjes en andere producten in de ‘winkelstraten’ uitgedeeld. Proef Diemerplein, dat wordt georganiseerd door de winkeliersvereniging, is daarmee een blijvertje op de agenda van Diemer evenementen geworden.