TheaterdeOmval

Theater De Omval Diemen zoekt voorzitter voor bestuur

De Stichting De Omval in Diemen, die het theater, het gebouw en Grand Café Blauw beheert, zoekt een nieuwe voorzitter voor het bestuur. Dat is nodig omdat de huidige voorzitter Bea Visser aan het eind van haar termijn komt. De Omval is vooral op zoek naar een kandidaat met ruime bestuurservaring alsmede ervaring met toezicht. Grote voorkeur gaat uit naar een gegadigde uit Diemen of directe omgeving die actief is in het werkzame leven. De nieuwe voorzitter moet ook affiniteit hebben met theater en cultuur waarbij ervaring in de culturele sector een pré is. Vanwege diversiteit in het bestuur gaat de voorkeur uit naar een vrouw. De Omval signaleert daarbij dat er ‘prachtige ontwikkelingen’ op het bestuur afkomen zoals het samengaan met de Openbare Bibliotheek en de daarmee gepaard gaande uitbreiding van het gebouw. Nadere informatie is te vinden op theaterdeomval.nl