Toekomst vestiging van Sandd in Diemen nog niet duidelijk

Postbedrijf Sandd, dat een grote vestiging heeft aan de Stammerdijk in Diemen, en PostNL gaan de fusie van beide bedrijven zo snel mogelijk uitwerken. Dat betekent dat de twee netwerken met elkaar worden geïntegreerd. Wat de gevolgen zijn voor de vestiging in Diemen is nu nog niet bekend, aldus een woordvoerster van PostNL. ‘’Wij gaan in goed overleg met medewerkers, klanten, leveranciers en alle andere betrokkenen. Belangrijk is dat wij deze stap voor alle medewerkers zorgvuldig willen regelen. Zo krijgen de postbezorgers van Sandd een baan bij PostNL aangeboden. Voor de overige medewerkers van Sandd wordt gekeken naar mogelijkheden binnen PostNL of naar andere oplossingen. We verwachten de integratie van de beide netwerken in het eerste halfjaar van 2020 af te kunnen ronden.’’