Meerlanden statiegeld

Verenigingen Diemen kunnen inschrijven op Meerlandenfonds

Verenigingen of goede doelen uit Diemen en een reeks andere gemeenten kunnen weer inschrijven voor een bijdrage uit het Meerlandenfonds 2019. Afvalbedrijf Meerlanden stort ook dit jaar 55.000 euro in het fonds. “Vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze maatschappij. Zij dragen eraan bij dat het in onze regio fijn wonen, werken en recreëren is. Ook Meerlanden werkt daar dagelijks aan mee, samen met gemeenten en hun inwoners, scholen en partners. Daarom steunen wij die talrijke initiatieven van goede doelen en verenigingen met ons Meerlandenfonds. Zo kunnen zij hun mooie werk blijven doen” zegt Angeline Kierkels, algemeen directeur van Meerlanden. “Ik roep alle vrijwilligers in de regio daarom op om een aanvraag te doen voor een bijdrage uit het Meerlandenfonds!” Het bestuur van het fonds let bij de aanvragen extra op degenen, die zich inzetten voor een mooie en duurzame leefomgeving. Verdere informatie is te vinden op meerlanden.nl/fonds

(archieffoto)