2.000 handtekeningen voor grotere AH Diemen-Zuid

Een petitie onder de klanten van Albert Heijn op de Campus in Diemen-Zuid heeft meer dan 2.000 handtekeningen opgeleverd. De petitie is overhandigd aan wethouder Jeroen Klaasse van economische zaken door Gerard van den Tweel, eigenaar van het AH-filiaal. Die winkel is door de groei van de campus en de voortdurende uitbreiding van het naastgelegen Holland Park uit haar jasje gegroeid. Uitbreiding is noodzakelijk geworden en ruim 2000 consumenten zijn het daarmee eens, aldus Van den Tweel. Hij hoopt dat er op korte termijn overeenstemming bereikt zal worden over een vergroting van de winkel met 200 vierkante meters. “Natuurlijk zouden wij meer vierkante meters erbij willen, maar duidelijk is geworden, dat dat er helaas niet inzit’’. De Van den Tweel Groep is één van de grote familiebedrijven van Midden-Nederland, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Nijkerk. De groep exploiteert niet alleen de Albert Heijn-supermarkt op de campus in Diemen Zuid, maar ook vier andere AH-winkels, vijf slijterijen en een drogisterij. Verder behoren tot de groep een grenswinkel en koffiegroothandel, een horecagroep en een vastgoedtak.